Aftenmenu Kl. 17.00 – 21.30

DOWNLOAD AFTEN MENU (pdf)

DKK
CHARCUTERIBRÆT
Øl pølse, lufttørret skinke, gravad
inderlår, patè, Omhu fra
Nørre Søby Kød
99
OSTEBRÆT
3 slags oste fra danske mejerier
m/syltet frugt og nødder
99
FISKEBRÆT
Røget laks fra Fanø m/æblesalat &
peberrod, tünnbrød m/Kalix
løjrom & urtecreme, skagensrøre
m/håndpillede rejer
99
CÆSAR SALAT
Stegt kylling, bacon, croutons,
parmesanost & ansjosdressing
99/189
PROVENCALSK SUPPE (VEG)
Bønner, gulerødder, løg, pasta,
courgetter, kartofler, pistou
79/149
SPAGHETTI & KØDBOLLER
Oksekød, mortadella, salsiccia,
aubergine, løg, oregano,
parmesan, rødvin & tomat
89/169
EGNSRET EUROPA 1989
Spørg tjeneren eller se tavle.
INDBAGT GEDEOST
Spinatsalat m/kråse confit, tomat,
avocado, haricot verts, croutons,
sennepsvinaigrette, syltede pærer
& hasselnødder
189
TARTAR EUROPA 1989
Kartoffelrösti, pocheret æg,
cornichons, syltede løg, ristet
rugbrød & estragondressing
189
OKSEKÆBE
Rødvinsbraiseret m/stegte kålrabi
& rodfrugtbearnaise
179
RØDTUNGEFILET
Ovnbagt m/syltede porrer, bagte
beder, håndpillede rejer &
peberrodsmousseline
199
STEAK BURGER
Grillet oksefilet m/ragout, bacon,
Jarlsberg ost, tomat, syltet kål,
stegte løg, ketchup, kartofler
189
PULLED PORK BURGER
Pulled pork af økologisk nakkekam,
Jarlsberg ost, stegte æbler, flæskesvær,
cole slaw, BBQ sauce, kartofler
179

DESSERTER

DKK
KARAMELRIS
m/æblekompot
49
PANDEKAGER
m/syltetøj
39
BRIOCHE
bagt m/syltetøj & vaniljecreme
49
ALLERGENER – Henvendelse til personalet.

Online booking af bord til aften.