Menuer

Europa 1989 ønsker råvarer af høj kvalitet og vi vælger leverandører omhyggeligt efter deres tilgang til råvaren og håndværket bag.
Vi arbejder bevidst med at få flere økologiske varer ind i vores køkken. Derfor er det naturligt at vælge lardo og salami fra familien Savigni i Toscana. Deres økologiske Cinta Senese grise lever frit i skoven, hvor de spiser græs, agern og svampe fra skovbunden.

Vores mejeriprodukter kommer enten fra det økologiske mejeri Naturmælk eller fra Knuthenlund. Vi har desuden været med til at udvikle den biodynamiske CafeMælk, som vi bruger til al madlavning og kaffelavning på Europa 1989. For at få den kvalitet og smag, vi ønsker, har vi flere gange udviklet vores egne produkter. Opskriften på det lyse og mørke brød er vores egen, ligesom opskriften på kanelsneglen også stammer fra Europas køkken.

For os er det vigtigt at kvaliteten går igen i alle led. Det betyder noget, at lammene på Grambogård har kort transporttid til Grambogård og ankommer lang tid inden slagtning. Denne stressfrie behandling gør, at lammene er rolige, når de skal slagtes og vi tror, det giver en bedre smag.
Vores røgede laks fra Rossini koldryges efter gamle traditioner over birke- og bøgetræ, hvilket giver en mild smag og fast konsistens.

Vi lader os også inspirere af den europæiske cafekultur og det mangfoldige europæiske køkken. Nu har vi taget skridtet videre og serverer nogle klassiske europæiske egnsretter, så som osso buco, gullasch, gazpacho og bortsch. Vi serverer en egnsret alle dage fra klokken 11.00.

Velbekomme …