Frokost – Fra 11.00 – 17.00

SMØRREBRØD EUROPA 1989
Christiansø kryddersild med pocheret æg,
hønsesalat med stegt bacon,
fiskefilet med grov remoulade
179
FISKETALLERKEN
Taramamousse & lime, carpaccio af havtaske,
friskpillede rejer med knækbrød, røget laks
med lakserillette & lakserogn, hummersalat
med æblevinaigrette.
Salat, brød & smør
179
EUROPATALLERKEN
Friskpillede rejer med knækbrød, taramamousse
& lime, andelevermousse med Sauternessky,
hummersalat med æblevinaigrette, carpaccio
af oksefilet, parmaskinke med jordbær &
peberpecorino, udvalgte oste.
Salat, brød & smør
199
CARPACCIO
Basilikumsmarinerede skiver af oksefilet, serveret
med blandet salat. Brød & smør
159
CÆSAR SALAT
Stegt kyllingebryst & bacon serveres
med romainesalat vendt med ansjosdressing
&parmesan. Brød & smør
169
TOMATSALAT – VEGETAR
Med avocado, mozzarella, pinjekerner &
salsa romesco. Brød & smør
169
SALAT EUROPA 1989
Salat, daddeltomat, broccoli, sugar snaps,
marinerede kerner & ristede nødder.
Brød & smør. Vælg mellem:Tun – taramamousse, sennepsdressing
Kylling – bacon, sennepsdressing
Røget laks – avocado, æblevinaigrette
Lun gedeost – honning, sennepsdressing
159
159
179
159
BURGER EUROPA 1989
Skiver af oksefilet, bacon & ost, tomat,
syltet agurk & løgkompot, ovnstegte
kartofler & aioli, cole slaw & salat.
Serveres på lyst eller mørkt brød
189
CLUB SANDWICH
Kyllingebryst, bacon, avocado & tomat.
Serveres med karrydressing , mangochutney,
cole slaw & salat
179
SANDWICH EUROPA 1989
Lyst eller mørkt brød, sandwichcreme,
salat & tomat. Vælg mellem:
 
   
Tunmousse & grøn dressing 139
Skinke, ost & dijonnaise 139
Kalkun, æg & grøn dressing 139
Avocado, mozzarella & salsa romesco 139
Parmaskinke, avocado & salsa romesco 159
Røget laks, avocado & grøn dressing 159
Æg, friskpillede rejer & grøn dressing 159
OSTETALLERKEN
Økologisk høost, Reblochon rødkitost,
Fourme d’Ambert blåskimmelost,
Crottin de Chavignol gedeost
99
VANILJEIS
Med friske bær & solbærcoulis
79