EUROPA 1989 KLASSIKERE |
DKK |
CROQUE MONSIEUR/MADAME
Skinke, ost, mornaysauce og balndet salat |
168/179 |
CHARCUTERIETALLERKEN
Med tilbehør og brød |
149 |
CÆSAR SALAT
Romaine, stegt kylling, bacon, parmesan, croutoner, ansjosdressing |
189 |
BAGTE ARTISKOKHJERTER (V) (G)
Artiskokmousse, parmesan, olivenolie |
138 |
CHEVRE CHAUD (Vegetarisk)
Med Rosa Mundo fra Tebstrup, haricots verts, langtidsbagt tomat, sorte oliven, croutoner og sennepsvinaigrette |
189 |
RØGET LAKS (P) (G)
Med fennikel, æble, friskost og radiser |
179 |
KARTOFFEL OG PORRESUPPE
Med kammuslingsouffle, grøn olie og croutoner |
125/175 |
PORRE OG GEDEOST TÆRTE (V)
Med Rosa Mundo fra Tebstrup og grøn salat Med røget laks: +59 |
168 |
CLUB SANDWICH
Kyllingebryst, peberbacon, skinke, langstidsbagt tomat, rødløg, salat og karrydressing |
169 |
HUMMER DOG (P)
Stegt hummerhale, briochebrød, finthakket forårsløg, krydderurtecreme og fennikel |
295 |
TATAR
Dansk okseinderlår rørt med cognac, dijonsennep, skalotteløg, tomat, urter og æggeblomme |
179 |
EUROPABURGER Serveres i briochebolle eller glutenfri bolle Vælg mellem: CONFIT AF ANDELÅR Agurkesalat, rødløg, sauerkraut og grov sennepsmayo OKSEBØF Vestershavsost, agurkesalat, peberbacon, BBQ sauce og langtidsbagt tomat VEGETARBØF (V) (Kan laves vegansk) Artiskokmousse, piquillos peberfrugt, salat og kapers |
169 |
BLANDET SALAT eller POMMES FRITES | 49 |
DESSERTER |
|
3 OSTE MED GARNITURE | 139 |
DAGENS KAGE
Spørg din tjener |
65 |
RABARBERTRIFLI | 65 |
CITRONTÆRTE
Med marengs |
65 |
GATEAU MARCEL (G) | 65 |
AFFOGATO
Espresso og vaniljeis |
68 |
MACARON pr. stk | 16 |
CAFÉ GOURMAND (G)
Macaron, crème brûlée, chokoladekage og valgfri kaffe |
125 |
ALLERGENER – Henvendelse til personalet. |
Online booking af bord.