DKK | |
NORDISK TATAR Gravad okseinderlår, tyttebær, ramsløg, karl johan remoulade, stegte løg, ristet rugbrød |
119 |
STENBIDERROGN Grønne og hvide asparges, hollandaise sauce |
149 |
POCHERET ANDEÆG (Vegetarisk) Saute af bladbeder, syltede majroer |
99 |
ASPARGES BYG “OTTO” (Vegetarisk) Grønne og hvide asparges, ramsløg, høost fra Naturmælk |
149 |
GRILLET LAM FRA VARDE ÅDAL Kotelet, tomatsalat, feta, fladbrød, tzatziki |
229 |
FISKEBURGER Kål “slaw”, tartarsauce, brioche bolle |
159 |
OSTE TALLERKEN Udvalg af danske oste fra Arla Unika & Naturmælk Mejeri |
119 |
RABARBER CRUMBLE Vaniljeis |
89 |
CRÈME BRULEÉ | 79 |
PANDEKAGER Med syltetøj Med syltetøj og vaniljeis |
39 79 |
ALLERGENER – Henvendelse til personalet. |
Online booking af bord til aften.