Sæsonens aftenmenu

DKK
NORDISK TATAR
Gravad okseinderlår, tyttebær, ramsløg,
karl johan remoulade, stegte løg, ristet rugbrød
119
STENBIDERROGN
Grønne og hvide asparges, hollandaise sauce
149
POCHERET ANDEÆG (Vegetarisk)
Saute af bladbeder, syltede majroer
99
ASPARGES BYG “OTTO” (Vegetarisk)
Grønne og hvide asparges, ramsløg, høost fra Naturmælk
149
GRILLET LAM FRA VARDE ÅDAL
Kotelet, tomatsalat, feta, fladbrød, tzatziki
229
FISKEBURGER
Kål “slaw”, tartarsauce, brioche bolle
159
OSTE TALLERKEN
Udvalg af danske oste fra Arla Unika & Naturmælk Mejeri
119
RABARBER CRUMBLE
Vaniljeis
89
CRÈME BRULEÉ 79
PANDEKAGER
Med syltetøj
Med syltetøj og vaniljeis
39
79
ALLERGENER – Henvendelse til personalet.

Online booking af bord til aften.