Fejr de vigtige mærkedage
i Salon EUROPA

Få dit eget
chambre séparée

Hos Cafe EUROPA 1989 har vi altid plads til et selskab. 

Vi er en cafe der, med inspiration fra det europæiske køkken, har serveret fantastisk mad og skabt god stemning i flere årtier midt på Strøget i København K. Vi kan tilbyde dig og dine gæster alt fra en god og klassisk café brunch til klassiske retter til aften, der alle finder sin arv i de bedste retter fra flere velkendte lande i Europa.

Du skal blot finde ud af, hvad og hvornår I ønsker at besøge os, så sørger vi for at gøre cafeen klar til dig og dine gæster – og så garanterer vi en kompromisløs madoplevelse med udgangspunkt i dine favoritretter fra vores alsidige menukort.

Når du lejer cafeen, er der plads til 20-25 gæster.

Hvad skal vi fejre – og hvornår?

Tag fat i os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på, hvornår og hvordan cafeen kan blive lokationen for dit næste selskab morgen, middag eller aften.

Fortæl os om dine tanker for dit arrangement – så hører du fra os snarest.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen!

Lej også EUROPA Tietgen

Der er masser af plads til at holde møder, fester og andre events i EUROPAs stemningsfyldte lokaler og gårdmiljø i den historiske bygning Tietgens Hus. Bygningen er fra 1904 og ligger i hjertet af København med Børsen som nærmeste nabo.

Tietgen: et pyntet selskabslokale til udlejning af EUROPA

Følg med hos os

Følg med på vores Facebook og Instagram, og få en bid af vores EUROPA, hvor det europæiske køkken er i centrum og mærk, hvordan det københavnske byliv midt på Strøget summer af glade gæster og god energi.

Del dit besøg med os
#europa1989 #amagertorv1

Try our
3-course menu 295,-

starter
-Green gazpacho soup (V)

main course
-Boeuf Bourguignon
or
-ratatouille

dessert
-lemon cheesecake