Brunchmenu Kl. 07.45 – 15.00

DOWNLOAD BRUNCH MENU (pdf)

BRUNCH

DKK
BRUNCH
Skyr med friske bær & ahornsirup,
Vrejlev Kloster ost &
kvædemarmelade, æggekage med
kartoffel, pølse & bacon, røget laks
fra Fanø med æble & peberrod,
frisk frugt
159
BRUNCH VEGETAR
Skyr med friske bær & ahornsirup,
grød med æblekompot & mandler,
avocado med hummus &
yoghurtkugler fra Nablus Mejeri,
æggekage med kartoffel & asparges,
Vrejlev Kloster ost med
kvædemarmelade, frisk frugt
159
NORDISK BRUNCH
Skyr med multebærkompot, skånsk
æggekage med røget flæsk & tyttebær,
Skagenstoast med håndpillede rejer &
KALIX løjrom, røget laks fra Fanø
med æble & peberrod, tunnbrød med
lufttørret Hr. Nielsen skinke
(Omhu fra Nørre Søby Kød), sennep
& ramsløg, Vrejlev Kloster ost &
havtornmarmelade
259
BRUNCH BURGER
Burgerbolle, timian mayo, salat,
tomat, stegt pølse, bacon, spejlæg,
kartoffelrösti, svampe, Monterey
Jack ost, ketchup
179

SØDE TILVALG TIL BRUNCH

DKK
Pandekager m/syltetøj 39
Jordbær med dobbeltfløde 59
Fransk toast med yoghurtcreme & bær 69
Croissant 25
Pain au chocolat 29
Kanelsnegl 39

DRIKKEVARER

DKK
Prosecco Sorelle Bronca, Italien 70/325
Crémant de Bourgogne G. Chevalier. 75/355
Crémant de B. Rose Albert Sounit   80/395
Champagne De Vallois 90/495
Champagne Henri Giraud, Esprit de Giraud 795
Champagne BIO Fleury Sonate no. 9 Opus 10 995
Champagne Perrier-Jouët Belle Epoque Brut 1295
Cider Brut 59/295
Bloody Mary 89
Bellini 65
Mimosa 75
ALLERGENER – Henvendelse til personalet.

Online booking af bord til brunch.